office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

MARTIDERM

ŠPANSKA DERMOKOZMETIČKA LINIJA

Acniover - Koža sklona aknama

Koža sklona aknama. Smanjuje pore, mrlje, bubuljice i sjaj

Acniover Cremigel Active - 40 ml

Acniover Cremigel Active - 40 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Savet kože: Masna koža sa blagim do umerenim aknama ili mrljama.
    Veličina: 40 ml
    Upotreba: Dnevna
Acniover Cremigel Active poboljšava masnu kožu, mrlje, kožu sklonu aknama i blage do umerene akne. Koristite svakodnevno, ujutro i uveče.

Cena: 2.560,00 RSD

Opis: Acniover Cremigel Active poboljšava masnu kožu, mrlje, kožu sklonu aknama i blage do umerene akne. Koristite svakodnevno, ujutro i uveče. Vlaži bez masnih senzacija, pročišćava pore i kontroliše lučenje sebuma. Ima glatku, osvežavajuću, brzo suvu teksturu, koja ne ostavlja masne tragove. Rezultat je matirana, čista, meka koža.
Glavni aktivni sastojci: Mikrokapsulirana salicilna kiselina, antimikrobna, antiinflamatorna, keratolitička i seboregulativna; Vitamin B3 (niacinamid), antimikrobno, antiinflamatorno i seboregulišuće dejstvo.

Acniover Cleansing gel - gel za čišćenje / 200 ml

Acniover Cleansing gel - gel za čišćenje / 200 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Pogodan za sve tipove kože
    Veličina: 50ml
    Upotreba: 1 - 2 puta nedeljno
Acniover gel za čišćenje dubinski čisti pore, uklanjajući višak ulja i mrlja, sjaja i bubuljica. Preporučuje se za svakodnevnu negu kože sa nepravilnostima, masne kože sa aknama i blagih do umerenih akni.

Cena: 2.130,00 RSD

Opis: Acniover gel za čišćenje dubinski čisti pore, uklanjajući višak ulja i mrlja, sjaja i bubuljica. Preporučuje se za svakodnevnu negu kože sa nepravilnostima, masne kože sa aknama i blagih do umerenih akni. Sadrži prebiotike koji uravnotežuju mikrofloru kože, omogućavajući dobrim bakterijama da rastu i uništavaju štetne, poput Propionibacterium acnes. Cvet veštičijeg lešnika i zeleni čaj su adstrigentni i baktericidni sastojci. Nakon ispiranja, koža je meka i savršeno čista. Acniover gel za čišćenje eliminiše višak ulja bez isušivanja, poštujući pH kože i uravnotežujući ga zelenim čajem, veštičijim lešnikom i prebioticima.
Glavni aktivni sastojci: Prebiotici (laktitol i ksilitol), ekstrakt veštičijeg lešnika.

Acniover Cover Stick

Acniover Cover Stick
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Masna koža sa blagim do umerenim aknama ili mrljama.
    Veličina: Stick format
    Upotreba: Svakodnevno
Acniover Concealer Stick kontroliše akne i lokalizovane mrlje zahvaljujući nekomedogenim korektorima. Umanjuje mrlje za 90%, a smanjuje crvenilo za 81%.

Cena: 0,00 RSD

Opis: Acniover Concealer Stick je savršen format protiv akni koji ćete uvek imati sa sobom. Jedna aplikacija skriva, smanjuje i suši akne. Sadrži ulje šipka i salicilnu kiselinu za pomoć u lečenju, smanjenje mrlja i omekšavanje mrlja izazvanih aknama.
Glavni aktivni sastojci: Salicilna kiselina (antimikrobno, antiinflamatorno i regulisanje sebuma), šipka (lekovito delovanje).

Acniover serum - 30 ml

Acniover serum - 30 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Masna koža sa blagim do umerenim aknama ili mrljama.
    Veličina: 30 ml
    Upotreba: Svakodnevno
Acniover serum u kombinaciji sa Acniover kapsulama samo je jedan od 3 osnovna koraka strategije MartiDerm protiv akni: prevencija.

Cena: 0,00 RSD

Opis: Acniover Serum je novi MartiDerm serum za sprečavanje akni. Reguliše višak sebuma, smanjuje mrlje i uravnotežuje prirodni pH kože. Njegove komponente, koje uključuju ekstrakt cvetova lotosa i niacinamid, daju koži istovremeno čist osećaj i maksimalan komfor.
Glavni aktivni sastojci: Ekstrakt lotosovog cveta (reguliše sebum), prebiotici i probiotici (uravnotežuju mikrobiotu i ojačavaju prirodnu odbrambenu barijeru kože).

Acniover Sooting Mask

Acniover Sooting Mask
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Koža sklona aknama
    Veličina: 5 jedinica
    Upotreba: Jednom ili dva puta nedeljno
Matirajuća hidratacija. Smanjuje nepravilnosti.

Cena: 0,00 RSD

Opis: Acniover Soothing Mask je intenzivna maska za lice koja pomaže u smanjenju mrlja (pore, mitiseri i bubuljice) i reguliše ravnotežu kože. Vlaži i minimalizuje sjaj sa matirajućim efektom.
Glavni aktivni sastojci: Niacinamid (antiinflamatorno i regulaciono delovanje sebuma), Hamamelis virginiana L (adstringentno i antibakterijsko).