office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

MARTIDERM

ŠPANSKA DERMOKOZMETIČKA LINIJA

Platinum

Dokazana efikasnost u obnovi i održavanju vitalnosti kože

Paleta Platinum je formulisana za lečenje znakova fotostarenja, nastalih izlaganjem suncu, i hrono-starenja, nastalih vremenom. Asortiman sadrži različite formate i teksture i pogodan je za sve tipove kože. Photo-Age ampule obnavljaju kožu nakon izlaganja suncu, Night Renew ampule regenerišu i vlaže kožu, Vital-Age krema ponovo uspostavlja vitalnost i gipkost kože, Krono-Age serum ima regenerišuće i redizajnirajuće dejstvo, Pro-Reg 15 krema sadrži visoko hidratantne i negujuće aktivne sastojke sa regenerativnim dejstvom, Expression Gel vlaži, uklanja i popunjava bore na konturama oka i usana.

Lip Supreme balzam

Lip Supreme balzam
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Za usne.
    Veličina: Praktičan i prikladan format stika.
    Upotreba: 1 do 2 puta dnevno
Lip Supreme Balm je novi Platinum balzam za usne koji dodaje volumen i redefiniše usne dajući im prirodan sjaj i prijatan svež osećaj.

Cena: 2.600,00 RSD

Opis: Lip Supreme Balm je novi platinumski balzam za usne koji dodaje volumen i redefiniše usne dajući im prirodan sjaj i prijatan svež osećaj. Inovativni sastojci se trenutno bore protiv stanjivanja i vlaženja, ostavljajući usne glatkim i definisanim. Vraća izgled usnama, proizvodi trenutni efekat volumena i čini ih glađima i bolje definisanima.
Glavni aktivni sastojci: Proteoglikani - dubinsko vlaženje i učvršćivanje. Hijaluron + - vlaži, napumpava i učvršćuje.

Eye Correct - 2 x 10 ml

Eye Correct - 2 x 10 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 2 x 10 ml
    Upotreba: Dnevna/noćna
Eye Correct je krema koja vidljivo smanjuje, prikriva i opušta deo oko očiju i umanjuje otečenost i podočnjake.

Cena: 5.060,00 RSD

Opis: Eye Correct je krema koja vidljivo smanjuje, prikriva i opušta deo oko očiju i umanjuje otečenost i podočnjake. La Formula dolazi u dva komplementarna pakovanja: Eye Correct Day - za dan, za oči sjajnijeg izgleda; i Eye Correct Night, sa osvežavajućim efektom za dobijanje efekta odmornijeg izgleda očiju. Eye Correct je idealan za svakodnevnu negu kontura očiju. Zahvaljujući svojoj novoj formuli Dan i noć, omogućava specifičniji tretman za smanjenje podbulosti i podočnjaka, postižući svetliju kožu, ujednačeniji tonus kože i očiju odmornijeg izgleda.
Glavni aktivni sastojci: Kompleks Hemomelan KKS - Smanjuje pigmentaciju podočnjaka, ECGC - Smanjuje podbulost i pojačava kapilarnu i limfnu cirkulaciju.

Expression Gel - 15 ml

Expression Gel - 15 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 15 ml
    Upotreba: Dnevna /Noćna
Za 28 dana manje 52% bora. Sa sintetskim zmijskim otrovom.

Cena: 4.740,00 RSD

Opis: Expression je gel sa sintetskim ZMIJSKIM OTROVOM koji je alternativa ili dopuna botoksu.
Protiv bora za područje oko očiju i nazo-labialno područje.Specifičan tretman za izražene linije i opuštenu i tanku kožu oko očiju i usana sa efektom ublažavanja bora. Specijalan krem-gel tretman umanjuje efekat bora sa intezivnim Anti-age efektom koji može biti alternativa ili dodatak botoksu. Koža ga brzo upija zahvaljujući njegovom laganom i tečnom obliku. U roku od 28 dana smanjuje količinu i vidljivost bora za 52%.
Prednosti: Kombinacija aktivnih sastojaka u ovom proizvodu posebno za izražene linije oko očiju i usana ima trostruki efekat: opušta kožu, vraća gustinu(dubinska i površinska hidratacija), smanjuje i uklanja bore.
Glavni aktivni sastojci: Oktapeptid 10%, Syn®-Ake sintetski zmijski otrov 4%, Kamilica.
Uputstvo za upotrebu: Nanositi ujutro i uveče blagom masažom do potpune apsorpcije. Konture očiju - kružne masaže. Čelo i između obrva - Masaža od sredine ka spolja. Nazolabijalni deo - masaža iznutra ka spolja.

GF Vital - Age Cream Dry skin - 50 ml

GF Vital - Age Cream Dry skin - 50 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Suva koža i jako suva koža
    Veličina: 50 ml
    Upotreba: Dnevna
Za suvu i jako suvu kožu, sadrži epidermalne faktore rasta.

Cena: 7.020,00 RSD

Opis: Dugotrajna hidratantna krema koja obnavlja vitalnost kože tako što joj pojačava gustinu, čime joj vraća elastičnost i pospešuje njeno obnavljanje. Krema za vitalnost kože (SPF 15 - faktor UV zaštite 15), održava hidrataciju kože 24h, koži vraća vitalnost i elastičnost a koža dobija blistav i negovan izgled.
Glavni aktivni sastojci: Epidermalni faktor rasta, obnovljene ćelije DNK i hidratantni kompleks.
Uputstvo za upotrebu: Naneti ujutro na lice i vrat posle ampule.

Vital-Age krema N

Vital-Age krema N
    Proizvođač:
Marti Derm
Za normalnu i mešovitu kožu sa epidermalnim faktorom rasta.

Cena: 7.020,00 RSD

Opis: Dugotrajna hidratantna krema koja vraća vitalnost koži povećavajući njenu gustinu, vraćajući joj na taj način elastičnost i ubrzavajući obnavljanje. Krema za vitalnost kože (SPF 15 - faktor zaštite od UV 15). Krema koja održava hidrataciju kože 24 sata. Koži vraća vitalnost i elastičnost. Koža dobija prirodnu boju i vlagu.
Glavni aktivni sastojci: Epidermalni faktor rasta, Popravljene DNK ćelije, Hidratantni kompleks.
Način upotrebe: Nanosi se ujutru na lice i vrat nakon ampule.

Vital-Age noćna krema

Vital-Age noćna krema
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 50 ml
    Upotreba: Noćna krema
Dugotrajna hidratantna krema koja obnavlja vitalnost kože tako sto joj pojačava gustinu, čime joj vraća elastičnost i pospešuje njeno obnavljanje.

Cena: 7.020,00 RSD

Opis: Dugotrajna hidratantna krema koja obnavlja vitalnost kože tako sto joj pojačava gustinu, čime joj vraća elastičnost i pospešuje njeno obnavljanje. Krema za vitalnost kože (SPF 15 - faktor UV zaštite 15),održava hidrataciju kože 24h, vraća vitalnost i elastičnost a koža dobija prirodnu boju i vlažnost.
Glavni aktivni sastojci: Epidermalni faktor rasta, obnovljene ćelije DNK, hidratantni kompleks.
Uputstvo za upotrebu: Naneti uveče na lice i vrat.

Krono-Age serum - 30 ml

Krono-Age serum - 30 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 30 ml
    Upotreba: Svakodnevno
Serum protiv starenja, jedinstven na tržištu po tome što koži vraća gustinu i postiže efekat obnove kože. Koža ga brzo i lako upija i dobija osećaj svežine i lakoće, postajući glatka i meka.

Cena: 7.200,00 RSD

Opis: Serum protiv starenja, jedinstven na tržištu po tome što koži obnavlja gustinu i postiže efekat obnove kože. Koža ga brzo i lako upija i dobija osećaj svežine i lakoće, postajući glatka i meka. Smanjuje efekte starenja kože izazvanog biološkim starenjem kao što su: opuštenost kože, koža koja je izgubila gustinu i dehidrirana koža. Brzo i lako se apsorbuje. Daje osećaj svežine, a kožu ostavlja glatkom i svilenkastom. Ćelije morskih algi imaju efekat restrukturiranja kože.
Glavni aktivni sastojci: Popravljene ćelije morskih biljaka 0,05%, čista hijaluronska kiselina 1%, bioaktivne biljke 5%, restorativni peptidi 3%.
Korisničko uputstvo: Nanesite malu količinu na lice i dekolte nežnom masažom uveče ili tokom dana. Idealno za upotrebu i kod žena i kod muškaraca. Preporučuje se za upotrebu noću.

Korektivni serum za vrat - 50 ml

Korektivni serum za vrat - 50 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: vrat, dekolte, oval lica i brada.
    Veličina: 50 ml
    Upotreba: Svakodnevno
Novi korektivni serum za vratnu liniju posebno je stvoren za negu područja koje se često zanemaruje: vrat, dekolte i oval lica.

Cena: 5.220,00 RSD

Opis: Novi korektivni serum za vrat je posebno stvoren za negu područja koje se često zanemaruje: vrat, dekolte i oval lica. Zahvaljujući kombinaciji inovativnih sastojaka, novi serum MartiDerm drastično poboljšava ovo područje, smanjujući bore i učvršćujući vrat i dekolte. Takođe duboko vlaži i pomaže u smanjenju dvostruke brade za kožu mlađeg izgleda. Učvršćuje, ujednačava tonus, smanjuje bore i podmlađuje vrat, dekolte i oval lica. Smanjuje dvostruku bradu.
Glavni aktivni sastojci: Shiitake-Lift® - (ekstrakt gljive Shiitake) jačanje, glaucin - lipolitički.

Night Renew Serum - 30 ml

Night Renew Serum - 30 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 30 ml
    Upotreba: Noć
Night Renew serum regeneriše i vlaži kožu trostrukim efektom: podstiče obnavljanje ćelija, vlaži, učvršćuje i sprečava znake starenja, izjednačuje ton kože.

Cena: 0,00 RSD

Opis: Night Renew serum obnavlja i vlaži kožu trostrukim efektom: podstiče obnavljanje ćelija, vlaži, učvršćuje i sprečava znake starenja a ton kože čini ujednačenim. Alfa-hidroksi kiseline nežno ljušte najniže slojeve kože. Morski kolagen i hijaluronska kiselina sprečavaju gubitak vode i podstiču proizvodnju kolagena i elastina. Meko piling delovanje formule Night Renew Serum uklanja mrlje, ujednačava tonus kože. Formulisan je za nanošenje noću pre upotrebe bilo koje kreme protiv starenja ili tretmana za pojačavanje penetracije i dejstva svih sastojaka.
Glavni aktivni sastojci: Alfa-hidroksi kiseline - Obnavljaju epidermis, poboljšavajući izgled kože, Morski kolagen - vlaženje i strukturiranje.

Photo-Age - 10 ampula

Photo-Age - 10 ampula
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 10 ampula
    Upotreba: Dnevna
Photo-Age ampule - formula lagane teksture koja vlaži i posvetljuje kožu, zaglađujući izgled bora kako bi se postigla čvrstina.Tretman ovim ampulama je dizajniran da poboljša i ublaži starenje kože uzrokovano izlaganju suncu i smanji oksidativni stres životne sredine. Brzo vraća koži normalnu hidrataciju, mekoću ...

Cena: 4.650,00 RSD

Opis: Tretman ovim ampulama je dizajniran da poboljša i ublaži starenje kože uzrokovano izlaganju suncu i smanji oksidativni stres životne sredine. Brzo vraća koži normalnu hidrataciju, mekoću, fleksibilnost i čvrstinu.
Photo Age ampule imaju dvostruki efekat:
Trenutni – progresivna korekcija bora zahvaljujući proteoglikanima kojom se postiže ravnomernost boje i posvetljena koža. Čist vitamin C je antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala što je od posebnog značaja u prevenciji od foto starenja.
Dugoročni – učvršćuje, hidrira i usporava proces starenja kože.
Krajnji efekat -  potpuno podmlađena kože lica, oporavljaju kožu od foto-starenja (usled izlaganja suncu), sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka koji velikom brzinom poboljšavaju strukturu kože.
Glavni aktivni sastojci: Čist Vitamin C (L-Ascorbic Acid) snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala pojačava proizvodnju kolagena i ima efekat uklanjanja pega i fleka,  15 %, Proteoglikani 3 % - Biljni molekul koji vlaži i učvršćuje, poboljšavajući epidermalnu strukturu i gipkost, Vitamini A, E, F, Antiradikalni Komplex
Uputstvo za upotrebu: Naneti ujutru na oćišćeno lice pre uobičajenog kozmetičkog tretmana blagom masažom vrhovima prstiju do potpune apsorpcije. Za intenzivni tretman koristiti noću. Posle otvaranja ampulu čuvati na suvom, tamnom mestu, zaštićenu od svetlosti i upotrebiti u roku od 2 dana.

Photo-Age - 30 ampula

Photo-Age - 30 ampula
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 30 ampula
    Upotreba: Dnevna
Photo-Age ampule - formula lagane teksture koja vlaži i posvetljuje kožu, zaglađujući izgled bora kako bi se postigla čvrstina.Tretman ovim ampulama je dizajniran da poboljša i ublaži starenje kože uzrokovano izlaganju suncu i smanji oksidativni stres životne sredine. Brzo vraća koži normalnu hidrataciju, mekoću ...

Cena: 7.950,00 RSD

Opis: Tretman ovim ampulama je dizajniran da poboljša i ublaži starenje kože uzrokovano izlaganju suncu i smanji oksidativni stres životne sredine. Brzo vraća koži normalnu hidrataciju, mekoću, fleksibilnost i čvrstinu.
Photo Age ampule imaju dvostruki efekat:
Trenutni – progresivna korekcija bora zahvaljujući proteoglikanima kojom se postiže ravnomernost boje i posvetljena koža. Čist vitamin C je antioksidans u borbi protiv slobodnih radikala što je od posebnog značaja u prevenciji od foto starenja.
Dugoročni – učvršćuje, hidrira i usporava proces starenja kože.
Krajnji efekat -  potpuno podmlađena kože lica, oporavljaju kožu od foto-starenja (usled izlaganja suncu), sadrže visoku koncentraciju aktivnih sastojaka koji velikom brzinom poboljšavaju strukturu kože.
Glavni aktivni sastojci: Čist Vitamin C (L-Ascorbic Acid) snažan antioksidans koji štiti kožu od slobodnih radikala pojačava proizvodnju kolagena i ima efekat uklanjanja pega i fleka,  15 %, Proteoglikani 3 % - Biljni molekul koji vlaži i učvršćuje, poboljšavajući epidermalnu strukturu i gipkost, Vitamini A, E, F, Antiradikalni Komplex
Uputstvo za upotrebu: Naneti ujutru na oćišćeno lice pre uobičajenog kozmetičkog tretmana blagom masažom vrhovima prstiju do potpune apsorpcije. Za intenzivni tretman koristiti noću. Posle otvaranja ampulu čuvati na suvom, tamnom mestu, zaštićenu od svetlosti i upotrebiti u roku od 2 dana.

Night Renew - 10 ampula

Night Renew - 10 ampula
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 10 ampula
    Upotreba: Noć
Night Renew ampule obnavljaju i vlaže kožu trostrukim efektom: podstiču obnavljanje ćelija, vlaže, učvršćuju i sprečavaju znake starenja, ujednačavaju ton kože.

Cena: 2.550,00 RSD

Cena na akciji: 2.040,00 RSD Ušteda: 510,00 RSD

Opis: Night Renew Ampoule su kozmetički pojačivač koji iz noći u noć čini kožu glatkijom i ujednačenijom. Sinergijska kombinacija njegovih sastojaka poboljšava obnavljanje kože, vlaži je i poboljšava njenu elastičnost postižući čvrstu i ujednačenu kožu. Night Renew Ampule su buster/pojačivač koji optimizuje rezultate druge kozmetike. Night Renew Ampule sadrže alfa-hidroksi kiseline koje nežno pilinguju najdublje slojeve kože. Morski kolagen i hijaluronska kiselina sprečavaju gubitak vode i podstiču proizvodnju kolagena i elastina, vlažeći, štiteći i restruktuirajući kožu. Smanjuju bore, zaglađuju i omekšavaju kožu i ujednačavaju ton. Takođe podstiču prodor drugih proizvoda koji su posebno dizajnirani za noć.
Glavni aktivni sastojci: Alfa-hidroksi kiseline - Prirodne supstance koje regenerišu i obnavljaju kožu svojim blagim piling efektom. Morski kolagen - Vlaži, štiti i daje strukturu koži.

Night Renew - 30 ampula

Night Renew - 30 ampula
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 30 ampula
    Upotreba: Noć
Night Renew ampule obnavljaju i vlaže kožu trostrukim efektom: podstiču obnavljanje ćelija, vlaže, učvršćuju i sprečavaju znake starenja, ujednačavaju ton kože.

Cena: 6.000,00 RSD

Opis: Night Renew Ampoule su kozmetički pojačivač koji iz noći u noć čini kožu glatkijom i ujednačenijom. Sinergijska kombinacija njegovih sastojaka poboljšava obnavljanje kože, vlaži je i poboljšava njenu elastičnost postižući čvrstu i ujednačenu kožu. Night Renew Ampule su buster/pojačivač koji optimizuje rezultate druge kozmetike. Night Renew Ampule sadrže alfa-hidroksi kiseline koje nežno pilinguju najdublje slojeve kože. Morski kolagen i hijaluronska kiselina sprečavaju gubitak vode i podstiču proizvodnju kolagena i elastina, vlažeći, štiteći i restruktuirajući kožu. Smanjuju bore, zaglađuju i omekšavaju kožu i ujednačavaju ton. Takođe podstiču prodor drugih proizvoda koji su posebno dizajnirani za noć.
Glavni aktivni sastojci: Alfa-hidroksi kiseline - Prirodne supstance koje regenerišu i obnavljaju kožu svojim blagim piling efektom. Morski kolagen - Vlaži, štiti i daje strukturu koži.

Whitening Mask - Maska za izbeljivanje kože

Whitening Mask - Maska za izbeljivanje kože
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 5 jedinica
    Upotreba: Jednom ili dva puta nedeljno
Whitening Mask je intenzivna maska za lice koja pomaže u smanjenju svih vrsta mrlja i ujednačava tonus kože. Njegova jedinstvena formula pruža sjaj i revitalizovan, ujednačen izgled.

Cena: 0,00 RSD

Opis: Ujednačava i posvetljuje kožu. Efekat depigmentacije.
Glavni aktivni sastojci: Niacinamid - depigmentirajući, glutation - antioksidativna i posvetljujuća svojstva.

Night Renew Mask - Noćna obnavljajuća maska

Night Renew Mask - Noćna obnavljajuća maska
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 5 jedinica
    Upotreba: Jednom ili dva puta nedeljno noću
Night Renev Mask je preko noći intenzivna maska za lice koja se suprotstavlja znacima starenja i pruža koži optimalnu ravnomernost, čvrstoću i vlaženje.

Cena: 0,00 RSD

Opis: Noćna obnavljajuća maska je preko noći intenzivna maska za lice koja se suprotstavlja znacima starenja i pruža koži optimalnu ravnomernost, čvrstoću i hidrataciju. Pogodno za duboke bore i / ili mrlje. Sa aktivnim sastojcima koji obnavljaju i revitalizuju za glatku, svilenkastu kožu.
Obnavlja, učvršćuje i revitalizuje. Smanjuje mrlje.
Glavni aktivni sastojci: Alfa hidroksi kiseline - Nežni piling, Adenozin - Sveobuhvatno sredstvo protiv starenja.