office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

Martiderm

ŠPANSKA DERMOKOZMETIČKA LINIJA

PROIZVODI

Nega lica

Svakodnevna higijena lica je od ključne važnosti pre bilo kog tretmana za uklanjanje mrtvih ćelija i oksigenaciju kože kako bi se dobila svetlija i blistavija koža. Takođe omogućava ostalim tretmanima lica koji se koriste nakon čišćenja da bolje prodru u kožu.
Micelarni proizvodi su najbolji za svakodnevno čišćenje lica. Asortiman Essentials sastoji se od micelarnog rastvora, gela i ulja formulisanih sa istim sastojcima, ali različitih tekstura prema vašem tipu kože. Koži sklonoj aknama potrebno je dublje čišćenje kako bi se kontrolisao višak sebuma, sa proizvodima kao što je Acniover pročišćujući gel.

Nedeljna higijena lica dubinski čisti kožu i idealna je kao dodatna nega vašem svakodnevnom ritualu higijene lica. Osnovni koraci za vašu nedeljnu rutinu su piling i duboko vlaženje. Korišćenje Piling kreme za lice sprečava stvaranje nečistoća i dubinsko čišćenje, omogućvajući koži da oporavi vitalnost. Neophodno je vlažiti kožu nakon pilinga. Maske su idealan proizvod, bilo hidratantni (Hydro maska) ili pročišćavajući (Pure maska), u zavisnosti od potreba svakog tipa kože.

Područje oko očiju i usana

Umor, stres i protok vremena ističu naduvenost ispod očiju i tamne podočnjake. Zbog toga moramo da koristimo proizvode koji uklanjaju otečenost i umiruju ovo osetljivo područje kože kontura oka.
Citokin Gel je tretman za konture očiju specijalno dizajniran za borbu protiv podbulosti i podočnjaka. Takođe sprečava i ispravlja rane znakove bora. Ima trostruki efekat: drenaža, uklanjanje otečenosti i umirujuće.
Legvass kapsule su dodatak hrani koji pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi i drugih poremećaja cirkulacije uzrokovanih zadržavanjem tečnosti (celulit, podočnjaci itd.). Ovaj proizvod ne deluje samo u predelu očiju već deluje i u celom telu smanjujući i druga neprijatna stanja poput teških nogu.

Nega kose ►

Gubitak kose

Hair Sistem je jedini tretman za sprečavanje gubitka kose sa tri ekskluzivna faktora rasta (HGFk3), dobijena biljnom biotehnologijom, koji podstiču rast i obnavljanje ćelija i neguju vlasište. Hair Sistem je revolucionarni proizvod za sprečavanje gubitka kose, koji pomaže u zaustavljanju dveju najčešćih vrsta gubitka kose: androgene alopecije i telogenog efluvija.
Ampule protiv gubitka kose stimulišu rast i obnavljanje ćelija, revitalizujuć i negujući vlasište. Losion protiv gubitka kose sadrži aktivne sastojke koji deluju zajedno na dve najčešće vrste gubitka kose: androgena alopecija i telogeni eluvijum.
Šampon protiv gubitka kose protiv starenja stimuliše rast i obnavljanje kose, povećava vaskularizaciju i poboljšava prijanjanje kose na kožu glave. Idealan je proizvod za sprečavanje i lečenje gubitka kose i pogodan je za sve tipove kose. Još jedan šampon, koji je dizajniran za masnu kosu, je Antisebum šampon protiv gubitka kose. Slaboj, masnoj kosi sa tendencijom gubitka dodaje gustinu, svežinu i energiju. Takođe sadrži salicilnu kiselinu, koja je keratolitička i seboregulišuća. I na kraju, kapsule protiv gubitka kose stimulišu rast kose, sprečavaju i usporavaju gubitak kose, štite je, hidriraju i ojačavaju.

Preterano znojenje ►

Kontrola preteranog znojenja

Driosec je formulisan za efikasnu kontrolu prekomernog znojenja ili hiperhidroze. Znoj je odgovor tela na visoke temperature i druge situacije, poput straha i anksioznosti. To nije problem ukoliko nije hroničan i preteran i time utiče na naš svakodnevni život. U ovom slučaju, preporučljivo je uvrstiti proizvode i tretmane koji pomažu u kontroli ovog prekomernog znojenja u naše svakodnevne higijenske rutine. Driosec Roll-On kontroliše prekomerno znojenje ispod pazuha i prepona. Ima dvostruko dejstvo: antiperspirant i dezodorans, uklanjajući telesni miris uzrokovan bakterijskim delovanjem na znoj. Driosec Gel kontroliše znojenje ruku i stopala. Ovaj proizvod sa gelskom teksturom nanosi se na dlanove, tabane i između prstijuna rukama i prstiju na nogama. I na kraju, Driosec maramice uklanjaju znoj i neprijatan miris iz bilo kog dela tela. Mogu se koristiti u bilo koje doba dana, masirajući maramicu preko područja koje želite da tretirate dok se proizvod potpuno ne upije.