office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

MARTIDERM

ŠPANSKA DERMOKOZMETIČKA LINIJA

Područje oko očiju i usana

Tamni podočnjaci i otečenost ispod očiju

Umor, stres i protok vremena ističu otečenost ispod očiju i tamne podočnjake. Zbog toga moramo da koristimo proizvode koji uklanjaju kongestiju i umiruju ovo osetljivo područje kože: kontura oka.
Citokin Gel je tretman za konture očiju specijalno dizajniran za borbu protiv podbulosti i tamnih podočnjaka. Takođe sprečava i ispravlja ranu pojavu bora. Ima trostruki efekat: drenaža, dekongestiv i umirujuće dejstvo.
Legvass kapsule su dodatak hrani koji pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi i drugih poremećaja cirkulacije uzrokovanih zadržavanjem tečnosti (celulit, podočnjaci itd.). Ovaj proizvod ne deluje samo u predelu konture oka, već deluje i u celom telu smanjujući druge neprijatna stanja, poput teških nogu.

Mimične bore

Mimične bore su prvi znaci starenja na našoj koži. Određeni spoljni faktori, poput zagađenja i sunca, kao i protok vremena ističu ove linije i mogu ih pretvoriti u dublje bore. Expression Gel Platinum proizvoda vlaži, popunjava i smanjuje bore u predelu konture oka i druge mimične bore. Njegovi aktivni sastojci oslobađaju napetost mišića, minimalizujući mimične bore. Zahvaljujući svom sadržaju hijaluronske kiseline, oktapeptida i kompleksa Sin-Ake, tretira i sprečava fine linije i mimične bore hidratantnim, efektom filera (punjenja) kao i opuštajućm efektom. Djeluje oko očiju, čela, između obrva i nazolabijalnih nabora, sa efektom sličnim botoksu, što ga čini prirodnom alternativom ovom medicinskom, kozmetičkom tretmanu.

Platinum proizvodi

Eye Correct - 2 x 10 ml

Eye Correct - 2 x 10 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 2 x 10 ml
    Upotreba: Dnevna/noćna
Eye Correct je krema koja vidljivo smanjuje, prikriva i opušta deo oko očiju i umanjuje otečenost i podočnjake.

Cena: 5.060,00 RSD

Opis: Eye Correct je krema koja vidljivo smanjuje, prikriva i opušta deo oko očiju i umanjuje otečenost i podočnjake. La Formula dolazi u dva komplementarna pakovanja: Eye Correct Day - za dan, za oči sjajnijeg izgleda; i Eye Correct Night, sa osvežavajućim efektom za dobijanje efekta odmornijeg izgleda očiju. Eye Correct je idealan za svakodnevnu negu kontura očiju. Zahvaljujući svojoj novoj formuli Dan i noć, omogućava specifičniji tretman za smanjenje podbulosti i podočnjaka, postižući svetliju kožu, ujednačeniji tonus kože i očiju odmornijeg izgleda.
Glavni aktivni sastojci: Kompleks Hemomelan KKS - Smanjuje pigmentaciju podočnjaka, ECGC - Smanjuje podbulost i pojačava kapilarnu i limfnu cirkulaciju.

Expression Gel - 15 ml

Expression Gel - 15 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 15 ml
    Upotreba: Dnevna /Noćna
Za 28 dana manje 52% bora. Sa sintetskim zmijskim otrovom.

Cena: 4.740,00 RSD

Opis: Expression gel je gel sa sintetskim ZMIJSKIM OTROVOM koji je alternativa ili dopuna botoksu.
Protiv bora za područje oko očiju i nazo-labialno područje.Specifičan tretman za izražene linije i opuštenu i tanku kožu oko očiju i usana sa efektom ublažavanja bora. Specijalan krem-gel tretman umanjuje efekat bora sa intezivnim Anti-age efektom koji može biti alternativa ili dodatak botoksu. Koža ga brzo upija zahvaljujući njegovom laganom i tečnom obliku. U roku od 28 dana smanjuje količinu i vidljivost bora za 52%.
Prednosti: Kombinacija aktivnih sastojaka u ovom proizvodu posebno za izražene linije oko očiju i usana ima trostruki efekat: opušta kožu, vraća gustinu(dubinska i površinska hidratacija), smanjuje i uklanja bore.
Glavni aktivni sastojci: Oktapeptid 10%, Syn®-Ake sintetski zmijski otrov 4%, Kamilica.
Uputstvo za upotrebu: Nanositi ujutro i uveče blagom masažom do potpune apsorpcije. Konture očiju - kružne masaže. Čelo i između obrva - Masaža od sredine ka spolja. Nazolabijalni deo - masaža iznutra ka spolja.

Intenzivni tretmani

Koža područja oko očiju je tanja od ostatka našeg tela. Stoga je jedno od prvih područja koje trpi posledice vremena i pokazuje mimične bore i fine linije. Ionto-Lift Eye Contour je tretman dubokih bora sa zatežućim, učvršćujućim efektom koji koristi tehniku jontoforeze. Deluje na dva nivoa: na površini kože, gde mikrostruje potiskuju molekule kroz kožu; i, u najdubljim slojevima, gde se vlaga povećava protokom vode od dermisa do epidermisa. Takođe povećava propustljivost najdubljih slojeva kože, podstičući dublji prodor aktivnih supstanci za čvršću, zategnutiju kožu.

Black Diamond proizvodi

Ionto-Lift Eye Contour (podizanje i popunjavanje bora oko očiju) - 4x2 flastera + gel 4 ml

Ionto-Lift Eye Contour (podizanje i popunjavanje bora oko očiju) - 4x2 flastera + gel 4 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 4 koverte sa 2 flastera + tuba od 4 ml
    Upotreba: Primeniti dva puta nedeljno tokom 15 dana
Ionto-Lift Eye Contour je tretman za duboke bore sa zatežućim, učvršćujućim efektom, koji koristi tehniku jonoforeze.

Cena: 7.440,00 RSD

Opis: Ionto-Lift Eye Contour je tretman za duboke bore sa zatežućim, učvršćujućim efektom, koji koristi tehniku jonoforeze. Deluje odmah na dva nivoa: na površini kože, mikrostruje potiskuju molekule kroz kožu; a u najdubljim slojevima vlaga se povećava protokom vode od dermisa do epidermisa. Ionto-Lift Eye Contour vlaži površinu kože i njene najdublje slojeve, odličnim prodiranjem njene aktivne supstance, DMAE. Povećava propustljivost epidermisa, podstičući dublji prodor aktivnih supstanci za čvršću, zategnutiju kožu.
Glavni aktivni sastojci: DMAE - učvršćivanje i zatezanje.

Ionto-Filler za bore oko usana - 4 flastera + gel 4 ml

Ionto-Filler za bore oko usana - 4 flastera + gel 4 ml
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 4 koverte sa 1 flasterom + tuba od 4 ml
    Upotreba: Primeniti dva puta nedeljno tokom 15 dana
Ionto-Filler za bore oko usana je tretman za duboke bore koji popunjava bore i vlaži kožu a koristi se tehnikom jontoforeze.

Cena: 7.440,00 RSD

Opis: Ionto-Filler za bore oko usana je tretman za duboke bore koji popunjava bore i vlaži kožu a koristi se tehnikom jontoforeze. Deluje odmah na dva nivoa: na površini kože, mikrostruje potiskuju molekule kroz kožu; a u najdubljim slojevima vlaga se povećava protokom vode od dermisa do epidermisa. Ionto-Filler za bore oko usana vlaži površinu kože i njene najdublje slojeve, odličnim prodiranjem hijaluronske kiseline. Povećava propustljivost epidermisa, podstičući dublje prodiranje aktivnih supstanci, popunjavajući i vlažeći deo oko usana.
Glavni aktivni sastojci: Hijaluronska kiselina, vlaži i ima efekat filera.

Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu - 4 flastera + 4 ml gela

Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu - 4 flastera + 4 ml gela
    Proizvođač: Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 4 kesice sa 1 flasterom + epruveta od 4 ml
    Upotreba: Primeniti dva puta nedeljno tokom 15 dana.
Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu je novi flaster za duboke bore na čelu koji deluje pomoću tehnike jontoforeze, inovativne i neinvazivne MartiDerm tehnike zasnovane na ...

Cena: 7.440,00 RSD

Opis: Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu je novi flaster za duboke bore na čelu koji deluje pomoću tehnike jontoforeze, inovativne i neinvazivne MartiDerm tehnike zasnovane na primeni mikrostruja na lokalizovano područje kože. Električna mikrostruja prisimorava aktivne sastojke da uđu u najdublje slojeve kože delujući na tom nivou. Da bi izbalansirao različite osmotske koncentracije koje se ovim proizvodi, on takođe stvara intenzivan protok vode od dermisa do epidermisa, ispunjavajući bore. Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu su transepidermalni flasteri koji su dizajnirani za lečenje područja čela. U osnovi je reč o jonizujućem gelu hijaluronske kiseline, makromolekulima prisutnim u vanćelijskoj matrici koja deluje lokalno na tri nivoa: poboljšanje strukture kože (efekat punjenja), povećanje zadržavanja vode (hidratantni efekat) i favorizovanje reorganizacije ekstracelularnog matriksa veća elastičnost).
Glavni aktivni sastojci: Hijaluronska kiselina - vlaži i ima efekat filera.