office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

MARTIDERM

ŠPANSKA DERMOKOZMETIČKA LINIJA

Specifična koža

Ujednačen ton kože, prevencija i tretiranje hiperpigmentacija/pega i fleka

Ujednačen ton

MartiDerm-ov opseg DSP ujednačava ten kože, sprečavajući i smanjujući tamne mrlje. Ovaj asortiman ima rešenja za sve vrste tamnih mrlja, i generalizovane i lokalizovane, sa dnevnim i noćnim tretmanima koji u svakom trenutku postižu optimalne rezultate za svaki tip kože. DSP-serum ujednačava ten svojim sastojcima koji pigmentiraju, koji deluju samo tamo gde postoji višak proizvodnje melanina. Ima laganu, lako upijajuću teksturu, a koža dobro podnosi njegove sastojke. Još jedan specifičan proizvod koji ujednačava ten je DSP-obnavljajuća krema, koja tretira selektivnu hiperpigmentaciju, delujući samo tamo gde postoje tamne mrlje i sprečavajući njihov pojavu. Takođe sadrži prirodne alfa hidroksi kiseline, koje pojačavaju obnavljanje ćelija i pojačavaju apsorpciju ostalih sastojaka.                                                                                                                Pogledaj proizvode ►►►

Prevencija hiperpigmentacija

DSP serija je posebno dizajnirana za tretiranje tamnih mrlja. Osim što smanjuje postojeće tamne mrlje, sprečava njihov izgled zahvaljujući svojim depigmentirajućim sastojcima, koji deluju samo u oblastima gde ima viška melanina. DSP-krema SPF 50+ sprečava sunčeve pege, staračke pege i druge vrste hiperpigmentacija kombinacijom sastojaka kao što su kojična kiselina, salicilna kiselina i vitamin C. Ima faktor zaštite od sunca 50+. Još jedan proizvod koji nas štiti od sunca je DSP-Cover Stick SPF 50+ koji prikriva tamne mrlje na licu i telu i sprečava njihov izgled. Zahvaljujući svom obliku stika, nanosi se direktno na željena mesta kako bi ih sakrio. DSP-Serum Brightening sprečava tamne mrlje zahvaljujući svojim pigmentnim sastojcima, koji deluju samo tamo gde postoji višak proizvodnje melanina. Ima laganu teksturu i lako se upija. Za svetliju kožu, ravnomernog tona. I na kraju, Antiox kapsule su dodatak hrani koji poboljšavaju prirodnu odbranu kože od UV zračenja, sprečavajući fotostarenje za ravnomerni ton kože. Sadrže beta-karoten, likopen i vitamine A, E i C za ravnomerniju preplanulost. Pripremaju kožu za izlaganje suncu.                            
                                                                                                                                  Pogledaj proizvode ►►►

Tretiranje hiperpigmentacija

MartiDerm-ov asortiman DSP pogodan je za sprečavanje i lečenje tamnih mrlja i obezbeđivanje ravnomernog tona kože. Starenje i određeni spoljni faktori, poput sunca, uzrokuju pojavu ove vrste nesavršenosti. Kada koristite proizvode iz opsega DSP, veoma je važno izbegavati izlaganje suncu kako bi mogli pravilno da rade. DSP-serum za posvetljavanje i DSP-krema SPF 50+ smanjuju tamne mrlje zahvaljujući svojim sastojcima za pigmentaciju, koji djeluju samo tamo gdje postoji višak proizvodnje melanina. Krema takođe štiti kožu od sunca zahvaljujući 50+ sunčanom filteru. DSP-Cover Stick SPF 50+ prikriva i smanjuje tamne mrlje i sprečava njihov izgled. Zahvaljujući svom obliku stika, nanosi se direktno na željena mesta. Takođe ima SPF 50+. DSP-obnavljajuća krema deluje nežno pilingom, obnavljajući kožu i postižući ravnomerniji ton kože bez tamnih mrlja. Ima laganu teksturu i koža ga brzo upija. Još jedan proizvod koji se preporučuje za smanjenje tamnih mrlja je DSP-maska, kaolin i intenzivna depigmentirajuća maska za noć. Sadrži visoko koncentrovane aktivne sastojke i najintenzivniji je tretman u nizu. I na kraju, Antiox kapsule su dodatak hrani koji poboljšavaju prirodnu odbranu kože od UV zračenja, sprečavajući fotostarenje za ravnomerni ton kože.                                                            

                                                                                                                                   Pogledaj proizvode ►►►

Koža sklona aknama

Koža sklona aknama - Acniover proizvodi

 

                                                                                                                                   Pogledaj proizvode ►►►

Nega i oporavak kože

U kompaniji MartiDerm imamo proizvode koji se posebno preporučuju za lečenje stanja kože kao što su dermatitis, hematomi, ožiljci itd., Štiteći i obnavljajući strukturu kože i poboljšavajući njen izgled i elastičnost. Cicra-Vass krema promoviše stvaranje epidermalnog tkiva. Podstiče lečenje i popravljanje. Njegovi aktivni biljni sastojci leče oštećenu kožu i smanjuju upale, vraćajući prirodnu elastičnost. Arnika gel krema poboljšava izgled i elastičnost kože i vraća površini normalnu boju, smanjujući tragove izazvane modricama i ožiljcima. Calamina Plus krema umiruje kožu. Ima adstringentno, zaštitno dejstvo, pojačava oksigenaciju, neguje epidermalno tkivo i podstiče obnavljanje. Olakšanje za osetljivu kožu pogođenu crvenilom, opekotinama, ogrebotinama i iritacijom. Na kraju, krema za ruke štiti, vlaži i obnavlja kožu. Može se koristiti u drugim oblastima kojima je potrebno vrlo intenzivno vlaženje, poput hiperkeratoze na petama, laktovima i kolenima. Popravlja, leči i poboljšava pukotine i posekotine.

                                                                                                                                    Pogledaj proizvode ►►►

Kontrola prekomernog znojenja

Driosec je formulisan za efikasnu kontrolu prekomernog znojenja ili hiperhidroze. Znoj je odgovor tela na visoke temperature i druge situacije, poput straha i anksioznosti. To nije problem ukoliko nije hroničan i pretjeran i time utiče na naš svakodnevni život. U ovom slučaju, preporučljivo je uvrstiti proizvode i tretmane koji pomažu u kontroli prekomernog znojenja u naše svakodnevne higijenske rutine. Driosec Roll-On kontroliše prekomerno znojenje ispod pazuha i prepona. Ima dvostruko dejstvo: antiperspirant i dezodorans, uklanjajući telesni miris uzrokovan bakterijskim delovanjem na znoj. Driosec Gel kontroliše znojenje ruku i stopala. Ovaj proizvod sa teksturom gela nanosi se na dlanove, tabane i između prstiju na rukama i prstiju na nogama. I na kraju, Driosec maramice uklanjaju znoj i neprijatan miris iz bilo kog dela tela. Mogu se koristiti u bilo koje doba dana, masirajući maramicu preko područja koje želite da tretirate dok se proizvod potpuno ne upije.

                                                                                                                                    Pogledaj proizvode ►►►