office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

MARTIDERM

ŠPANSKA DERMOKOZMETIČKA LINIJA

Skin Repair - Nega i oporavak kože

Štiti, obnavlja i popravlja prirodnu ravnotežu kože

U kompaniji MartiDerm imamo proizvode koji se posebno preporučuju za lečenje stanja kože kao što su dermatitis, hematomi, ožiljci itd, štiteći i obnavljajući strukturu kože i poboljšavajući njen izgled i elastičnost. Cicra-Vass krema promoviše stvaranje epidermalnog tkiva. Podstiče lečenje i oporavljanje. Njegovi aktivni biljni sastojci leče oštećenu kožu i smanjuju upale, vraćajući prirodnu elastičnost. Arnika gel krema poboljšava izgled i elastičnost kože i vraća površini normalnu boju, smanjujući tragove izazvane modricama i ožiljcima. Calamina Plus krema umiruje kožu. Ima adstringentno, zaštitno dejstvo, pojačava oksigenaciju, neguje epidermalno tkivo i podstiče obnavljanje. Olakšanje za osetljivu kožu pogođenu crvenilom, opekotinama, ogrebotinama i iritacijom. Na kraju, krema za ruke štiti, vlaži i obnavlja kožu. Može se koristiti u drugim oblastima kojima je potrebno vrlo intenzivno vlaženje, poput hiperkeratoze na petama, laktovima i kolenima. oporavlja, leči i poboljšava pukotine i posekotine.

Arnika Gel Cream SPF 30 - 50 ml

Arnika Gel Cream SPF 30 - 50 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 30 ml
    Upotreba: Svakodnevno
Gel za obnovu kože lica i tela koji brzo popravlja izgled, elastičnost i boju (podlive) na koži u onim predelima tela koji su bili podvrgnuti operaciji. Može se koristiti i pre operacije.

Cena: 5.220,00 RSD

Opis: Gel za obnovu kože lica i tela koji brzo popravlja izgled, elastičnost i boju (podlive) na koži u onim predelima tela koji su bili podvrgnuti operaciji. Moze se koristiti i pre operacije. U tom slučaju se koristi 10 dana pre i 15 dana posle operacije.
Za sve tipove kože. Posebna zaštita od sunca koja sprečava pojavu crvenih pečata i crvenila kože. Posebno se preporučuje kod jako tamnih podočnjaka. Nanositi ga blakom masažom od ivice ka unutrašnjosti. Leči post-operativne podlive na koži. Posebno leči tamne pečate (krugove) na koži. Posebna zaštita od sunca kod kuperoze i rosacea.
Glavni aktivni sastojci: Vitamin K oxide 5%, Extrakt Arnike 3%, Dekspantenol 3%, Bioaktivne biljke Boswellia Serrata, Bromelain, Ekstrakti konjskog kestena, Borovnica i Hamamelis.
Uputstvo za upotrebu: Nanositi ujutru i uveče blagom masažom na čistu i suvu kožu do potpune apsorpcije.

Cicra-Vass Cream - 30 ml

Cicra-Vass Cream - 30 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 30 ml
    Upotreba: Svakodnevno
Formula obogaćena sastojcima koji vraćaju prvobitnu strukturu kože i ubrzavaju regeneraciju u potpunosti oporavljajući prvobitnu formu i pružajući zaštitu od spoljašnjih uticaja ...

Cena: 2.010,00 RSD

Opis: Formula obogaćena sastojcima koji vraćaju prvobitnu strukturu kože i ubrzavaju regeneraciju u potpunosti oporavljajući prvobitnu formu i pružajući zaštitu od spoljašnjih uticaja kao što su: ožiljci od opekotina od sunca, toplote ili radioterapije. Koristi se kod preranog starenja kože sa tendencijom da se formiraju bore, za beživotnu kožu i kožu bez sjaja.
Prednosti: revitalizuje kožu i vraća joj strukturu i prvobitan izgled. Obnavlja oštećenu kožu.
Glavni aktivni sastojci: Ulje iz semena divlje ruže, Dekspantenol, Gliciretinska kiselina, Bioaktivne biljke.
Uputstvo za upotrebu: Nanesite malu količinu proizvoda 3 ili 4 puta dnevno I masirajte dok koža potpuno ne upije.

Calamina Plus Krema 75 ml

Calamina Plus Krema 75 ml
    Proizvođač:
Marti Derm
    Tip kože: Svi tipovi kože
    Veličina: 75 ml
    Upotreba: Svakodnevno
Koristi se za opekotine, crvenilo i osip.

Cena: 1.250,00 RSD

Opis: Regenerativna i zaštitna krema koja pruža olakšanje za osetljivu, iritiranu kožu u slučajevima crvenila i svraba, opekotina i opekotina od sunca, osipa zbog pelena kod dece i odraslih i iritacija usled znojenja i vlage ispod pazuha, u preponama i u kožnim naborima. Zbog srednje adstrigentnog dejstva je pogodna za lečenje akni, kao i upotrebu posle brijanja kože glave ili pilinga.
Prednosti: Obezbeđuje pomoć za osetljivu, iritiranu kožu u slučajevima crvenila i svraba i opekotina od sunca.Pomaže da se spreče iritacije zbog znojenja i vlage ispod pazuha, u preponama i prevojima kože. Pogodan za upotrebu nakon brijanja kože glave i pilinga. Calamina krema formira film koji štiti kožu od osipa kod beba i odraslih koji koriste pelene ili provode dosta vremena ležeći. Glatke je teksture i lako se nanosi.
Glavni aktivni sastojci: Kalamina, Cink Oksid, Oxygenated glycerol triester, Alantoin Centella asiatica-Gotu Kola.
Uputstvo za upotrebu: 3-4 puta dnevno naneti na područja koja se tretiraju blagom masažom i ostaviti da se osuši.Za optimalnu regeneraciju primenjivati kremu 12 dana.