office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

Neke od usluga koje možemo zakazati za Vas

Usluga hemijskog pilinga

Hemijski piling je estetska, medicinska procedura pri kojoj se uklanja površinski, mrtvi sloj kože, epiderma, što omogućava regeneraciju kože. Na ovaj način, dolazimo do mlade, čiste kože, lepše teksture, čistih pora, otklonjenih hiprepigmentacija i sitnih ožiljaka. Odabir tipa hemijskog pilinga je individualan, I određuje se prema stanju kože i problemu koji želimo da rešimo.

INDIKACIJE ZA HEMIJSKI PILING

Hemijski piling ima višestruku svrhu:

 •     Uklanjanje hiperpigmentacija, pega, fleka, melazme;
 •     Uklanjane sitnih bora i ožiljaka;
 •     Reguliše masnu kožu i pojavu akni;
 •     Vraća hidriranost koži i revitalizuje je.

VRSTE HEMIJSKIH PILINGA

Postoje tri vrste hemijskog pilinga:

 • površinski hemijski piling
 • srednje duboki hemijski piling
 • duboki hemijski piling

Površinski hemijski piling je izuzetno blag i radi se sa kiselinama od 20% – 35% u zavisnosti od proizvođača i vrste kiseline koja se koristi. Njegova prednost je ta što nema period oporavka, nema ljuštenja ili perutanja ali ne može ukloniti sve nepravilnlosti na koži.

Srednje duboki hemijski piling je već dublja vrsta pilinga. Koriste se jače kiseline TCA (trihlorsirćetna kiselina) i koristi se za eliminaciju mrtve kože, uklanjanje ožiljaka, bora,  hiperpigmentacija, pega, fleka i melazme i za stimulaciju regeneracije ćelija i sintezu kolagena. Koža nakon ove vrste pilinga bude crvena a prolazi i kroz fazu ljuštenja koje kreće najčešće nakon trećeg dana. Ljušti se u tankim listićima i to ne bi trebalo raditi nasilno već pustiti kožu da to sama obavi. To ljuštenje nam i jeste cilj jer se njim uklanjaju dublje nepravilnosti na koži. Cilj ovog pilinga je i stimulacija fibroblasta, što dovodi do stvaranja novog kolagena i elastina.

Duboki hemijski piling se praktikuje prilikom dubinskog podmlađivanje kože. Ova vrsta pilinga zahteva dug period oporavka, te se iz tog razloga prednost daje drugim metodama koje ne zahtevaju period oporavka ili zahtevaju znatno kraći period.

PROCEDURA

 • Priprema kože;
 • Detaljno čišćenje i odmašćivanje kože, kako bi kiselina mogla ravnomerno da se rasporedi i deluje;
 • Precizno nanošenje odgovarajuće kiseline i praćenje reakcije kože – od 5 do 10 minuta;
 • Nakon toga vršimo neutralizaciju.

Procedura je samo po sebi bezbolna, komforna i kratko traje. Preporučujemo da hemijske pilinge planirate i radite u godišnjim dobima bez ili sa malo sunca uz obaveznu i adekvatnu zaštitu u vidu krema sa visokim zaštitnim faktorom. Hemijski piling je nezamenjiva procedura, tretman, kojim se postiže vrhunski efekat, mlade i jedre kože.

Cenovnik

Ako želite da obnovite kožu lica hemijskim pilingom, javite se da Vam zakažemo pregled sa konsultacijama gde će Vam doktor do detalja objasniti kompletnu proceduru i negu nakon tretmana.

Neophodno je pre intervencije obaviti pregled sa konsultacijama koji je BESPLATAN kako bi doktor utvrdio da li je i koja je vrsta pilinga Vama potrebna. Možda Vaš problem doktor može da reši nekom drugom terapijom ili metodom i zato je neophodno obaviti pregled i konsultovati se sa doktorom u vezi sa Vašim problemom ili željom.

Cene su okvirne a definitivnu cenu saznajete nakon konsultacija sa doktorom koji će zajedno sa Vama doći do konačnog broja tretmana kako bi Vaš zahtev bio upotpunjen a Vi zadovoljni krajnjim ishodom. Svakom klijentu se pristupa individualno.

Ispravljanje mimičnih bora

24.000,00

200 €

Uvećanje usana filerom

24.000,00

200 €

Popunjavanje bora lica

30.000,00 rsd

250 €

Mezoterapija

6.000,00 rsd

50 €

Hemijski piling

6.500,00 rsd

55 €

Ispravljanje kontura lica

30.000,00 rsd

250 €

Lipoliza

10.000,00 rsd

85 €

Uklanjanje celulita

10.000,00 rsd

85 €

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Ukoliko želite da zakažete intervenciju, kontaktirajte nas: koristeći formu na našem veb sajtu ZAHTEV, e-mail adresu office@drbooking.rs ili telefon broj + 381 64 13 83 272, viber, whatsapp. Možete prethodno obaviti konsultacije sa doktorom koji izvodi intervenciju, kako biste saznali sve neophodne detalje koji Vas zanimaju. ZAKAZIVANJE SVIH VRSTA USLUGA JE BESPLATNO!!! DOBRO DOŠLI!