office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

Neke od usluga koje možemo zakazati za Vas

Hijaluronski fileri - HA

Decenijama unazad se preparati sa hijaluronskom kiselinom koriste u antiaging i estetskoj medicini. Hijaluron se već nalazi u našoj koži i mi samo nadomešćujemo njegov nedostatak ili ga koristimo za popunu, oblikovanje nekih delova lica, tela, i isticanje novih kontura.

Dakle, hijaluron se već nalazi u vezivnom tkivu kože, ali vremenom se troše njegovi depoi i koža gubi na elastičnosti, tanji se, opušta, postaje suva, što uzrokuje i stvaranje bora. Hijaluron ima sposobnost da privlači vodu i tako hidrira kožu (sposoban je da veže i do 500 molekula vode) i održava njen tonus, punoću i jedrinu.

Hijaluronske filere koristimo da naglasimo ili nadomestimo oblik i konturu lica, injektovanjem u razne slojeve kože, zavisno od svrhe, cilja ali i šta želimo da postignemo. Injektovanje vrše sertifikovani lekari uz ozbiljno dobro poznavanje anatomije delova tela na kojima se korekcija vrši.

Obnavljanjem hijalurona dugoročno se obnavlja i optimalna količina vode u tkivu, pa je koža nakon aplikacije:

 • Podmlađena;
 • Hidrirana;
 • Elastična;
 • Čvršća;
 • Dobila na volumenu;
 • Bore su popunjene.

Hijaluron zato predstavlja jednu od najpopularnijih anti aging procedura za uklanjanje bora, konturisanje lica i podmlađivanje vrata.

Nakon procedure hijaluronom koža je hidrirana, elastična, podmlađena, čvrsta, zategnuta i ima mladalačku svežinu.

INDIKACIJE

 • Hidratacija kože lica, vrata i šaka;
 • Konturisanje usana, popunjavanje, davanje volumena i kontura;
 • Konturisanje jagodica, linije vilice, brade, slepočne regije;
 • Konturisanje nepravilnosti nosa, vrh nosa, koren nosa;
 • Popunjavanje bora u predelu čela, oko usana, nazolabijalne bore, marionetske bore;
 • Korigovanje podočnjaka;
 • Popunjavanje sitnih ožiljaka.

Efekat hijalurona može da traje i duže od godinu dana pa čak i do 3 godine u nekim delovima tela, koji nisu bogati hijaluronidazom i kod ponovljene aplikacije.

IZVOĐENJE PROCEDURE

Proceduru vrši sertifikovani lekar, nakon pregleda, konsultacija sa pacijentom i potpisanog pristanka za izvođenje procedure.

Posle nanošenje lokalnog anestetika u vidu kreme ili gela pristupa se injektovanju. Može se vršiti injektovanje iglama ili kanilom. Kanila je preporuka za sve rizične anatomske predele. Hijaluronski fileri se mogu i manuelno oblikovati posle aplikovanja.

Ono što je dobro kod hijaluronskih filera je i to što u slučaju neželjenog aplikovanja, postoji mogućnost razgradnje istog, pomoću hijaluronidaze, pa posle 15 dana možete ponoviti aplikovanje.

Nakon ubrizgavanja hijaluronskih filera možete nesmetano nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima uz mali oprez, u početku, koje će vam lekar naglasiti.

Koristimo isključivo najkvalitetnije hijaluronske filere najboljih, svetskih proizvođača, što značajno utiče na sam kvalitet, dugotrajnost i postojanost korekcija koje smo napravili.

CENOVNIK

Ako želite da osvežite lice, popunite usne ili podmladite vrat filerima hijaluronske kiseline, javite se da Vam zakažemo pregled sa konsultacijama gde će Vam doktor do detalja objasniti kompletnu proceduru i negu nakon tretmana.

Neophodno je pre intervencije obaviti pregled sa konsultacijama koji je BESPLATAN kako bi doktor utvrdio da li je i koja je količina Vama neophodna. Možda Vaš problem doktor može da reši nekom drugom terapijom ili metodom i zato je neophodno obaviti pregled i konsultovati se sa doktorom u vezi sa Vašim problemom ili željom.

Cene su okvirne a definitivnu cenu saznajete nakon konsultacija sa doktorom koji će zajedno sa Vama doći do konačnog broja tretmana kako bi Vaš zahtev bio upotpunjen a Vi zadovoljni krajnjim ishodom. Svakom klijentu se pristupa individualno.

Ispravljanje mimičnih bora

24.000,00

200 €

Uvećanje usana filerom

24.000,00

200 €

Popunjavanje bora lica

30.000,00 rsd

250 €

Mezoterapija

6.000,00 rsd

50 €

Hemijski piling

6.500,00 rsd

55 €

Ispravljanje kontura lica

30.000,00 rsd

250 €

Lipoliza

10.000,00 rsd

85 €

Uklanjanje celulita

10.000,00 rsd

85 €

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Ukoliko želite da zakažete intervenciju, kontaktirajte nas: koristeći formu na našem veb sajtu ZAHTEV, e-mail adresu office@drbooking.rs ili telefon broj + 381 64 13 83 272, viber, whatsapp. Možete prethodno obaviti konsultacije sa doktorom koji izvodi intervenciju, kako biste saznali sve neophodne detalje koji Vas zanimaju. ZAKAZIVANJE SVIH VRSTA USLUGA JE BESPLATNO!!! DOBRO DOŠLI!