office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

Neke od usluga koje možemo zakazati za Vas

Usluga mezoterapije

MEZOTERAPIJA

Mezoterapija je estetska procedura, koja se koristi više od 50 godina u medicini kako bi  se popravio kvalitet kože i uklonile neke nepravilnosti u njenoj strukturi.

Praktikuje se u cilju regeneracije kože kao i za uklanjanje finih, malih i tankih bora. Ovom procedurom najefikasnije se poboljšava struktura kože koja se tokom godina izgubila. Vraća se tonus, kolagen kao potpora i  rehidriranost.

Koža stari već sa navršenih dvadeset godina i pojavljuju se prvi znaci starenja. Svakodnevno izlaganje stresu, suncu, nikotinskom dimu , smogu,  utiče na to da koža gubi vlažnost, elastičnost,  kolagena vlakna, što dovodi do njenog opuštanja i pojavu bora.

Pored primene u podmlađivanju kože, mezoterapiju već duži niz godina koristimo u tretmanu uklanjanja lokalizovanih masnih naslaga (lipoliza), kao i u tretmanu uklanjanja celulita, hiperpigmentacija, strija.

Mezoterapiju primenjujemo kako na licu tako i na telu.

Koktele koje koristimo za revitalizaciju, hidriranje i podmlađivanje kože, sadrže  hijaluronsku kiselinu, kao svoj osnovni sastojak, aminokiseline, multivitamine (C, D, B complex, A vitamin) i minerale. Kod pojedinih koktela primenjuje se i DMAE koji povećava mišićni tonus. Aktivni sastojci deluju podjednako na sve slojeve kože i potkožnog tkiva a od lekara zavisi u koji sloj će da injektuje koje supstance.

Mezoterapiju kose koristimo za stimulaciju rasta nove kose, jačanjem, revitalizacijom i podsticanjem folikula da proizvede novu dlaku. U svom sastavu sadrži hijaluronsku kiselinu, amino kiseline i vitaminski kompleks.

Postoji nekoliko tehnika aplikacije mezoterapijskih koktela i svaka tehnika karakteristična je prema sloju kože gde se injektovanje vrši. Izbor tehnike je važan jer se tako postiže adekvatan rezultat.

Procedura traje oko  30 minuta u zavisnosti od površine regije. Tretman nije bolan, koriste se lokalne anestetske kreme i uglavnom nema nelagodnosti.

EFEKTI MEZOTERAPIJE

  • Hidrira se koža i zateže potkožno tkivo;
  • Povećava se elastičnost i uklanjaju sitne bore;
  • Reguliše se rad lojnih žlezda;
  • Smanjuju se proširene pore;
  • Uklanjaju se sitne hiperpigmentacije;
  • Uklanjaju se tamni podočnjaci;
  • Uklanjaju se depoi masnih naslaga (lipoliza), celulit, strije;
  • Stimuliše se rast nove kose, obnavlja folikul dlake, smanjuje seboreja i perut.

Najbolji efekti se postižu ukoliko se ispoštuje preporučena procedura da se periodično izvodi u vremenskom periodu od 7 dana u prvih mesec dana. Potom 2 puta u narednom mesecu (na 14 dana) a potom povremenu u skladu sa preporukama i dogovorom sa lekarom.
Procedura lipolize se ponavlja samo ako je potrebna i to posle 21 dana najranije. Već nakon nekoliko tretmana vide se značajni rezultati. Koža postaje glatka, blistava, jednako prebojena i jedra.

Izgledajte sveže, odmorno, podmlađeno, kao da ste sa odmora došli!

Cenovnik

Ako želite da osvežite lice ili vrat mezoterapijom, javite se da Vam zakažemo pregled sa konsultacijama gde će Vam doktor do detalja objasniti kompletnu proceduru i negu nakon tretmana.

Neophodno je pre intervencije obaviti pregled sa konsultacijama koji je BESPLATAN kako bi doktor utvrdio koji bi mezo koktel Vama najviše odgovarao. Možda Vaš problem doktor može da reši nekom drugom terapijom ili metodom i zato je neophodno obaviti pregled i konsultovati se sa doktorom u vezi sa Vašim problemom ili željom.

Cene su okvirne a definitivnu cenu saznajete nakon konsultacija sa doktorom koji će zajedno sa Vama doći do konačnog broja tretmana kako bi Vaš zahtev bio upotpunjen a Vi zadovoljni krajnjim ishodom. Svakom klijentu se pristupa individualno.

Ispravljanje mimičnih bora

24.000,00

200 €

Uvećanje usana filerom

24.000,00

200 €

Popunjavanje bora lica

30.000,00 rsd

250 €

Mezoterapija

6.000,00 rsd

50 €

Hemijski piling

6.500,00 rsd

55 €

Ispravljanje kontura lica

30.000,00 rsd

250 €

Lipoliza

10.000,00 rsd

85 €

Uklanjanje celulita

10.000,00 rsd

85 €

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Ukoliko želite da zakažete intervenciju, kontaktirajte nas: koristeći formu na našem veb sajtu ZAHTEV, e-mail adresu office@drbooking.rs ili telefon broj + 381 64 13 83 272, viber, whatsapp. Možete prethodno obaviti konsultacije sa doktorom koji izvodi intervenciju, kako biste saznali sve neophodne detalje koji Vas zanimaju. ZAKAZIVANJE SVIH VRSTA USLUGA JE BESPLATNO!!! DOBRO DOŠLI!