office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

Neke od usluga koje možemo zakazati za Vas

Usluge kozmetičkih salona

Tretmani lica i tela

Najsavremeniji tretmani za lice i telo upotrebom microcurrent, ultrazvučne i laserske tehnologije i profesionalne kozmetičke linije seruma Dermalogist, Swiss Botany, LaClaire, Bioeffect i kao organske kozmetike sa tradicijom dugom 60 godina dr med. Christine Schrammek.

TRETMANI LICA - GREEN PEEL®

Jedinstveni, originalni GREEN PEEL®  organski biljni piling, uspešan širom sveta više od 60 godina.
3 metode za uspešno rešavanje različitih problema razvijene od strane dermatologa.
 
FRESH UP • ENERGY • CLASSIC •
 
Nova koža u roku od 5 dana
Pre više od 60 godina, Christine Schrammek postavila je temelje za originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman koji pomaže ljudima sa različitim tipovima i problemima kože da dođu do čiste i ujednačene kože. Baza je mešavina osam izabranih biljaka koje sadrže enzime, minerale i vitamine i masira se u kožu. Biljni piling je dodatno razvijen i unapređen od strane njene kćerke dermatologa, dr med. Christine Schrammek – Drusio, te ga danas primenjuju estetičari i lekari širom sveta. Različite količine biljne mešavine omogućavaju da se GREEN PEEL® biljni piling tretman individualno prilagodi različitim tipovima kože I postizanju ličnih ciljeva tretmana. Originalni GREEN PEEL® biljni piling tretman ekskluzivno je dostupan kod sertifikovanih estetičara i lekara.

GREEN PEEL® Fresh Up

Osvežavanje bez efekta perutanja.
Ova metoda nema efekat perutanja. Umesto toga, koža je stimulisana i osvežena prirodnim biljkama. Cirkulacija krvi je stimulisana, pore otvorene i koža je optimalno pripremljena da absorbuje sastojke za negu kože. Ten postaje sjajniji i svežiji. GREEN PEEL® Fresh Up vitalizuje ćelije i Vaša koža sija novom svežinom. Zato je ovaj tretman idealan za rešavanje problema umorne kože bez svežine i služi kao efektivna prevencija starenja kože i gubitka elastičnosti – čak iako Vaša koža još uvek ne pokazuje znakove starenja. Cena po tretmanu iznosi RSD 11.000,00.

GREEN PEEL® Energy

Vitalnost i regeneracija bez efekta perutanja.
Ovaj tretman sa prirodnim biljkama primetno daje energiju. Stimuliše krvnu cirkulaciju i metabolizam i na taj način dovodi do prirodnog poboljšanja teksture kože bez efekata perutanja. GREEN PEEL® Energy obezbeđuje Vašoj koži prirodnu energiju koja joj je potrebna da obnovi ćelije. Pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije. Ovaj tretman vidljivo poboljšava kožu i usklađuje njenu površinu. Idealan je kao intenzivan salonski tretman koji se ponavlja nekoliko puta godišnje. Cena po tretmanu iznosi RSD 21.000,00.

GREEN PEEL® Classic

GREEN PEEL® Classic

Regeneracija i obnavljanje sa efektom perutanja.
Ovo je "klasik" među Green Peel® piling tretmanima. Nakon detaljne procene, Biljna piling mešavina se intenzivno umasira u kožu. Krvna cirkulacija kože je povećana, kao I snadbevanje kiseonikom i nutritijentima, čime je stimulisano obnavljanje kože. Ovaj efekat se završava nakon dva do pet dana, u zavisnosti od teksture kože, sa manje ili više perutanja. Tokom ovog perioda, koža mora biti negovana kod kuće Dr.Schrammek preparatima za negu kože. Kao završetak GREEN PEEL® Classic biljnog piling tretmana, estetičar radi beuty finishing tretman nakon pet dana I snabdeva kožu, koja sada ima visoku apsorptivnu sposobrnost, dragocenim sastojcima.
Uspeh GREEN PEEL® Classic biljnog piling tretmana već decenijama govori sam za sebe. On je rešenje za različite problem kože na licu i telu.

Ovo podrazumeva:

 • Proširene pore, seboroičnu kožu;
 • Nečistu kožu, ciste sebuma;
 • Ožiljke;
 • Kožu koja je sklona preranom formiranju bora i opuštenim konturama lica;
 • Suncem oštećenu kožu;
 • Preventivu starenja;
 • Neke forme hiperpigmentacije;
 • Strije;
 • Gubitak elastičnosti kože na telu (stomak, nadlaktice, butine).

Cena po tretmanu iznosi RSD 36.000,00 uključujući i kućnu negu nakon tretmana.

Često postavljana pitanja

Može li se GREEN PEEL® tretman primenjivati u toku leta?
Da. Naš GREEN PEEL® tretman biljnog pilinga obavlja se u više od 50 zemalja, između ostalih i u Južnoj Africi, gde sunce sija skoro cele godine. GREEN PEEL® tretman se može primeniti u bilo kojoj sezoni. Međutim, intenzivno sunčanje u početku treba izbegavati nakon GREEN PEEL® Classic tretmana, jer je podmlađena, sveža koža posebno osetljiva na sunčevu svetlost.

Da li je GREEN PEEL® tretman bolan?
Postoje 3 metode GREEN PEEL® biljnog pilinga: Fresh up, Energy i Classic. Tokom sve tri metode naše GREEN PEEL® biljke masiraju se u kožu. U zavisnosti od pritiska masaže i konzistencije kože, može izazvati penušanje i peckanje, ali ne i bol. U najgorem slučaju, biljna masaža može biti blago neprijatna. Glavna razlika između jače metode, našeg GREEN PEEL® Classic i 2 blaže metode su pritisak i trajanje masaže. Ovo se ne može smatrati wellness tretmanom, ali je dobro podnošljivo.

Da li je GREEN PEEL® tretman agresivan?
Ne. Ovo možete zaključiti prema tome što Vaš terapeut ne nosi rukavice tokom tretamana. Naš biljni piling je prirodan i ne uključuje ni hemijske supstance niti abrazivne čestice.

Da li koža mora da se ljušti nakon GREEN PEEL® Classic tretmana?
Ne. Snaga pilinga kože zavisi od individualnog stanja. Međutim, ovo nema uticaja na efekat GREEN PEEL® biljnog pilinga. Biljke uvek započinju proces obnove i regeneracije kože.

Mogu li da izlazim napolje posle GREEN PEEL® Classic tretmana?
Svaka koža je jedinstvena. Pre tretmana teško je predvideti koliko će piling biti intenzivan. Kod većine klijenata koža počinje da se ljušti trećeg dana nakon tretmana. Petog dana, nakon obaveznog Beauty Finish tretmana, proces pilinga je uglavnom završen. Ukoliko ne želite da budete u javnosti tokom procesa pilinga, trebalo bi da zakažete GREEN PEEL® biljni piling tretman za sredu, tako da će proces pilinga biti održan tokom vikenda. Naknadni tretman uslediće u ponedeljak i vreme mirovanja (ako ga bude) biće minimizirano.

Koja je razlika između GREEN PEEL® i pilinga voćnim kiselinama/tretmana mikro iglama(mezoterapija dermapenom)?
Naš originaln GREEN PEEL® biljni piling zasnovan je na medicinskom, prečišćenom i svetski dokazanom biološkom postupku, na potpuno prirodnoj osnovi. Siguran je i može se koristiti za skoro svaki tip kože. GREEN PEEL® ne zahteva mašine i uspešno rešava različite probleme sa kožom.
Piling voćnim kiselinama, sa druge strane, je hemijski piling, koji se bazira na mlečnoj, limunskoj, jabukovoj ili vinskoj kiselini. Poželjno je piling voćnim kiselinama izvoditi u mesecima niske sunčeve svetlosti, jer se tokom letnjih meseci mora posvetiti puno pažnje na izlaganje suncu. Ova vrsta pilinga zahteva 8-10 sesija u nedeljnim intervalima pre nego što se pokažu vidljivi rezultati.
Tretman dermapenom je relativno nov tretman za lečenje estetskih problema kože. Ovde se koža povređuje sa brojnim malim igalima kako bi se stimulisala njena samoregeneracija. Pored toga, aktivni sastojci se transfektuju u kožu. Neki problemi sa kožom, kao što su ožiljci, bore, strije mogu se poboljšati ovim tretmanom.

Da li tretman GREEN PEEL® prouzrokuje da moja koža bude tanja i osetljivija?
Ne. Nakon tretmana GREEN PEEL® koža je mlada i sveža. Naravno da ovoj koži treba posebna pažnja. Sa svakim GREEN PEEL® tretmanom koža postaje jača, čvršća i otporna. Aktivira se metabolizam, poboljšava se mikrocirkulacija kao i međusobno povezivanje slojeva kože. Ovo dovodi do toga da koža dobije više kiseonika i hranljivih materija. Vlakna vezivnog tkiva (kolagensko i elastično vlakno) se aktiviraju, a metabolički otpaci su opali.

Koji je pravi tretman za mene?

GREEN PEEL® Fresh Up (bez perutanja kože) pogodan je za: poremećaje pigmentacije, umornu, bledu kožu i za opšte nezadovoljstvo stanjem kože.
GREEN PEEL® Energy (bez perutanja kože) pogodan je za: stanja izazvana starenjem kože, nečistoće, bledu kožu, ožiljke i poremećaje pigmentacije.
GREEN PEEL® Classic (sa perutanjem kože) pogodan je za: kožu sa izraženim porama, nečistu kožu, ožiljke, prevremenu pojavu bora, oštećenu kožu sunca, hiperpigmentaciju, strije i nezategnutu opuštenu kožu.

Jedinstveni, originalni GREEN PEEL® organski biljni piling

Pristup svakom klijentu je individualan. Sa svakim klijentom stručno lice prethodno obavlja pregled sa konsultacijama i utrvrđuje stanje kože. Tom prilikom procenjuje koji tretman je najadekvatniji kao i broj tretmana koji je neophodno obaviti u određenom vremenskom periodu. Zato se prilikom informisanja klijenata elektronskim ili telefonskim pute ne može odrediti broj tretmana koji bi tom klijentu bio potreban. Takođe, kao što je svaka koža drugačija tako se i rezultati razlikuju od klijenta do klijenta. Ako pratite uputstva za negu nakon tretmana koja ste dobili od Vašeg kozmetologa pozitivni rezultati će biti neizbežni. Koža lica zahteva posebnu, svakodnevnu negu i očekivani ishod bi trebalo da bude u skladu sa tim. Ozbiljna stanja kože se uspešno tretiraju samo uz pravilnu kućnu negu, higijenu i disciplinu kao i činjenicu da je potrebno strpljenje jer se problemi ne mogu rešiti za jedan dan. GREEN PEEL® je kozmetika sa višedecenijskom tradicijom i proverenim kvalitetom uz koji ide i pravilna procedura koja se mora ispoštovati. Naši kozmetolozi će Vam posvetiti kompletnu pažnju, kao i svakom klijentu, i potruditi se da više nemate dilemu u izboru salona koji će voditi brigu o vašoj koži.

derma.cosmetics

Koža ima više lica - mi imamo rešenje.

Definisani cilj inovativne, individualno skrojene linije za negu kože, jeste da joj da zdrav, lep izgled i da reši postojeće probleme kože. Prevencija poremećaja normalnog stanja i obezbeđivanje zaštite su u samom fokusu u razvoju naših dr med. Christine Schrammek derma.cosmetics preparata za negu kože. “Dermatologija u saradnji sa kozmetikom” je osnovna filozofija linije derma.cosmetics. Najnovija saznanja iz medicine su kombinovana sa posebnim visokokvalitetnim sastojcima za postizanje jedinstvene kompetentnosti u nezi kože. Razvijeno zahvaljujući znanju dermatologa, alergologa i antiaging stručnjaka dr med. Christine Schrammek - Drusio.

BLACK CLEARING MASK

Inspirisano medicinom i izuzetno učinkovito.
Individualno skrojeno prema različitim zahtevima kože.
Izuzetna učinkovitost i prihvatljivost za kožu.

BLACK CLEARING MASK najtraženiji i najprilagodljiviji tretman

Maska za dubinsko čišćenje nečiste kože sa aktivnim ugljem, kaolinom i sebuless-om redukuje suvišan sjaj kože i zapaljenja. Pomaže u sprečavanju nastanka novih nečistoća i nepravilnosti pri čemu dubinski čisti kožu. Zahvaljujući aktivnom uglju, ova maska uklanja nečistoće,sebum i mrtvu kožu iz pora i na taj način pospešuje čist i mat izgled kože.

Cena za pakovanje od 15ml iznosi RSD 1.500,00 a od 75ml RSD 4.430,00.

Blemish Balm - original od 1967. godine

Specijalna korektivna nega za iritiranu, nečistu i kožu sa crvenilom.

Pokrivajuća posebna nega za nadraženu, crvenu, iritiranu kožu i kožu sa flekama i nepravilnostima. Originalna BB krema.
Posebno pripremljena za negu nadražene, nečiste kože i kože sa proširenim porama. Blemish balm aktivno deluje protiv postojecih crvenila i nečistoća i pouzdano ih pokriva. Protivupalni efekti ekstrata Cinka i slatkog korena pomažu kod smanjenja nepravilnosti na koži i stvaranja novih. Pantenol i bisabolol deluju umirujuće na nadraženu i crvenu kožu. Koža je matirana, meka na dodir i negovana.
Za sve tipove kože. Pogodan je i kao osnova za šminku. Ne sadrži parabene.

Dostupan je u 4 različite nijanse Light, Classic, Honey i Dark Brown.

Originalna BB krema - Blemish balm

Blemish Balm - 4 različite nijanse - Honey, Classic, Light i Dark Brown
Korektivna specijalna nega za iritiranu, kožu sa crvenilom i nečistu kožu.

Svojstva:

 • Antimikrobno i antizapaljensko dejstvo i smiruje kožu;
 • Stimuliše regenerativne procese i granulaciju;
 • Umanjuje osećaj svraba nakon ujeda insekata;
 • Štiti kožu od štetnih uticaja okoline;
 • Prekriva;
 • Razvijen od strane dermatologa;
 • Korektivna krema za negu za svaki tip.

„Multi-talenat“ u boji kože, za savršen izgled

Balansira manje nepravilnosti i u isto vreme ima dugotrajnu i pouzdanu pokrivnu moć, prekriva nesavršenosti, crvenilo, proširene pore i hiperpigmentacije. Za savršen, ujednačen i blistav ten, redukuje stvaranje novih nečistoća, bez isušivanja kože. Visokokoncentrovani kompleks aktivnih supstanci stimuliše regeneraciju i normalizuje funkcije kože. Izuzetno pogodan za tretiranje opekotina, manjih povreda kože, oralnog herpesa i svraba nakon ujeda insekata. Uspešno se primenjuje nakon tretmana laserom. Ne sadrži parabene ni mineralna ulja.

Aktivni sastojci:
Cink oksid, Titanijum dioksid, Pantenol, Ekstrakt korena sladića, Ulje pšeničnih klica, Bisabolol, Alantoin, Shea buter.

Koristi se kao:

 • Balzam za negu, pogodan i kao zamena za šminku, dostupan u 4 različite nijanse;
 • Neophodan nakon GREEN PEEL ® biljnog pilinga CLASSIC;
 • Može se mešati sa SPECIAL CARE CREAM i SPECIAL REGULATING CREAM;
 • Može se naneti i preko bilo koje dr med. Christine Schrammek Kosmetik kreme za negu.

Cena za pakovanje od 40ml iznosi RSD 4.400,00.

APARATURNI TRETMANI LICA

 •     OXY JET TRETMAN
 •     GALVANIC EYE TRETMAN
 •     TRETMAN ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM
 •     RADIOTALASNI LIFTING
 •     TRETMAN DERMAPENOM
 •     N DEGREESER TRETMAN

Radiotalasni lifting, ultrazvučna špatula, galvanic eye i oxy jet tretman - svi mogu biti u kombinaciji 2u1 i 3u1 paketa tretmana.

OXI JET TRETMAN + GALVANIC EYE + ULTRAZVUČNA ŠPATULA

Koža se prethodno čisti od šminke i bilo koje površinske nečistoće. Zatim se radi čišćenje ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM, koja skida sve izumrle ćelije sa kože, čime omogućava lakše i dublje prodiranje seruma u vašu kožu. Ultrazvučni tretman čišćenja lica je adekvatna zamena za klasičan tretman. Reč je o savremenoj metodi održavanja kože lica pomoću ultrazvučnog aparata koji odstranjuje izumrle ćelije kao i sve druge nečistoće. Zapravo, radi se o tretmanu 2-u-1 koji će najpre očistiti vašu kožu, a potom omogućiti intenzivno hranjenje ubacivanjem jednog ili koktela seruma.

Sledi OXI JET tretman koji dubinski osvežava kožu. U zavisnosti od tipa i stanja kože nanosimo jedan ili više seruma, dubinski u kožu, uz pomoć sprej pištolja sa kiseonikom. OXI JET poboljšava proizvodnju kolagena, vraća volumen i čvrstinu koži koja je izgubila elastičnost. Tretman kiseonikom vrši detoksikaciju i podmlađuje kožu željnu kiseonika, ubrzava nastanak novih ćelija, što ubrzava zarastanje ožiljaka, smanjuje akne i fleke. Proces unošenja kiseonika i seruma je prilično blag, pogodan za osobe sa osetljivom kožom i za one koji ne vole hemijske tretmane, pa čak i za trudnice. Posle tretmana možete odmah nastaviti sa normalnim aktivnostima. Pomoću OXI JET tretmana koža će dobiti potreban kiseonik i svežinu. U kombinaciji sa jednim ili više koktela seruma možete postići puno odličnih rezultata. Može se usporiti starenje sa dodatkom vitaminskih seruma ili seruma sa matičnim ćelijama, hidrirati koža Mesolift serumom čiji je sastojak hijaluronska kiselina. Tu je naravno i Botoline serum ili argireline koji ima mogućnost da zategne kožu i ispegla sitne borice.Naravno nikako ne treba zaboraviti na vitamin C koji može umanjiti hiperpigmentacije i N degreeser koji ima umirujuće dejstvo kada su u pitanju inflamatorni procesi. Tu su i serum od 24 karatnog zlata, kavijara, avokada, zelenog čaja, nikotinamid i mnogi drugi. Sa nekim od ovih seruma koje smo nabrojali se može tretirati koža u zavisnosti od njenog stanja.

GALVANIC EYE tretman omogućava tretiranje zone ispod i iznad oka, eliminiše otoke gornjih i donjih kapaka, tamne podočnjake i pegla sitne borice. GALVANIC EYE tretman se radi jednim ili koktelom više seruma što zavisi od stanja Vaše kože. Ovaj tretman čini da izgledate kao da ste se upravo vratili sa dugog odmora.

Ukoliko imate problem sa podočnjacima bilo koje vrste, sitnim boricama, želite da osvežite, nahranite, ishidrirate i zategnete kožu lica onda je kombinacija tretmana GALVANIC EYE i RF LIFTING u jednom prava stvar za vas. Našim klijentkinjama su se dopala ova dva tretmana zbog izuzetnih rezultata pa su nas zamolile ukoliko je moguće da ih spojimo u jedan i izbalansiramo sa serumima. Kao što vidite želju smo im ispunili. Sa zadovoljstvom vas pozivamo da kontaktirate i otkrijete šta sve možemo da vam ponudimo kako bi ste bile još lepše i zadovoljnije.

Paketi tretmana

 •     3u1 ultrazvučna špatula, radiotalasni lifting i oxy jet;
 •     3u1 radiotalasni lifting, galvanic eye (za regiju gornjih i donjih očnih kapaka) i oxy jet;
 •     2u1 radiotalasni lifting i oxy jet;
 •     2u1 radiotalasni lifting i galvanic eye;
 •     2u1 ultazvučna špatula i oxy jet.

Radiotalasni lifting, ultrazvučna špatula, galvanic eye i oxy jet treatment - svi mogu biti u 2u1 i 3u1 kombinaciji tretmana.

TRETMAN DERMAPENOM

Tretman dermapenom se svrstava u podgrupu mezoterapije i spada u najdelotvornije metode podmlađivanja kože sa izuzetno efikasnim i evidentnim rezultatima, odmah nakon prvog tremana. Dermapen mezoterapija mikroiglicama je biostimulativni i regenerativni tretman kojim se postiže podmlađivanje, jedrina i svežina lica i tretiranih regija. Mikroiglicama se stimuliše proizvodnja kolagena i tako postiže regeneracija i podmlađivanje prirodnim putem. Bore, ožiljci i strije se veoma uspešno i značajno umanjuju i to odmah nakon prvog tretmana. U zavisnosti od stanja kože, nivoa oštećenja ali i želje klijenta, u kožu se aplikuju kokteli seruma prema proceni stanja kože za najbolje efekte. Pre tretmana dermapenom se nanosi anestetska krema kako bi se izbegla bilo koja, moguća vrsta bola.

Dermapenom se mogu tretirati: bore, ožiljci od akni, hiperpigmentacije na koži - fleke, proređenost i opadanje kose, strije i celulit, proširene pore, umorna i dehidrirana koža, regeneracija kože. Dermapenom se postižu dugotrajni rezultati. Efekti su vidljivi nakon dve nedelje ili posle 2 do 4 meseca u zavisnosti od samog cilja tretmana. Ako se radi površinska nega kože kao što je hidratacija, uklanjanje fleka ili apsorcija kozmetičkih preparata, rezultati su odmah vidljivi ili nakon 7 dana. Međutim kod težih oštećenja, dubokih bora ili ožiljaka efekti su mogući tek nakon 2 meseca jer se tada stvara novi kolagen.

Tretiramo sledeće regije: lice, lice i vrat, lice vrat i dekolte i regije zahvaćene strijama. Trajanje tretmana je oko 90 minuta.

N DEGREESER TRETMAN

Rešili smo da našim novim i starim klijentkinjama izadjemo u susret i damo doprinos u vidu seruma, pilinga i tretmana u borbi protiv akni i ostalih inflamatornih stanja koja su nastala dugotrajnim i svakodnevnim nošenjem zaštitnih maski.Da je naša borba urodila plodom govore mnoge zadovoljne klijentkinje koje su rešile probleme sa kožom i redovno nas posećuju da bi kožu održale čistom i bez ponovljenih iritacija.
Predstavićemo vam tri tretmana koja će vas doslovno spasiti od narušavanja vašeg dobrog izgleda i pružiti vam potrebnu negu u datom trenutku.
Tretmani na koje mislimo su N DEGREESER, N PEEL I ENZIMSKI PILING. Trenutno se fokusiramo na N DEGREESER TRETMAN zbog velikog interesovanja naših klijentkinja i klijenata.

N DEGREESER TRETMAN
nosi naziv po istoimenom serumu i namenjen je nezi izuzetno osetljive kože, kože sa promenama poput kuperoze,rozacee i svih ostalih inflamatornih stanja kože. Tajna ovog seruma ogleda se u njegovom umirujućem dejstvu na kožu lica, vrata i dekoltea. Po koja kap se može naneti i iza ušiju ukoliko imate iziritiranu kožu zbog tračica od zaštitnih maski. Vodeći sastojak je aloe vera u kombinaciji sa hijaluronom i d pantenolom za produženu hidrataciju i umirujući efekat. Aloe vera sadrži čak 22 aminokiseline koje dovode do procesa regeneracije i imaju antiinflamatorno dejstvo. Ovaj tretman izvodimo uz pomoć našeg oxi jet lasera ili ga ubacujemo ultrazvučno uz pomoć ultrazvučne spatule. U zavisnosti u kakvom je stanju i kolika je osetljivost vaše kože odlučujemo kojim ćemo laserom raditi tretman vašeg lica.

TRETMANI TELA - TRAJNA EPILACIJA APARATOM HAIR AWAY PRO 3

DIODNI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE

Sinergija 3 talasne dužine za sve tipove dlaka.
Diodni laseri spadaju u najuspešnije i najbezbolnije tehnologije za trajno uklanjanje dlaka. Primena niske energije i revolucionarne "in - motion" tehnologije prevlačenja sonde čini da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni.
HAIR AWAY PRO 3 verzija ovog aparata dizajnirana je za simultanu emisiju svetlosnih talasa tri različite frekvencije koje su adekvatno podešene za uklanjanje tri osnovna tipa dlaka: standardne (808nm), veoma svetle (755nm) i tamne/jake dlake (1064nm). Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože ipodmlađivanje lica i tela.

PREDNOSTI:

UKLANJA SVE TIPOVE DLAKA - HAIR AWAY PRO 3 je najmodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje, ne samo standardnih (808nm) već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih dlaka (1064nm);
INOVATIVNA SONDA SA POJAČANIM HLAĐENJEM - Novi dizajn sondi, osim što olakšava prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora ima i specijalno pojačano hlađenje jer je povećana površina metalnog dela za hlađenje i njegov oblik anatomski prilagođen da tokom prelaženja dolazi veća kontaktna površina u dodir sa kožom;
EFIKASAN - Diodni laseri su po svetskim istraživanjima u poslednjoj dekadi priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju jer im je efektivnost merljiva sa aleksandrit laserima a tremani su bezbolniji i mnogo prijatniji;
BRZ - In - motion tehnologija trajnog uklanjanja dlaka omogućava brzo prevlačenje sonde preko tretirane regije i time veoma skraćuje trajanje samih tretmana;
PODMLAĐIVANJE - HAIR AWAY PRO 3 je optimizovao frekvenciju okidanja svetlosnih impulsa na 10 puta u sekundi čime se postižu izvanredni rezultati kod zatezanja i podmlađivanja kože lica i tela.

BIOENERGETSKI LASER

Uz pomoć ovog lasera ili u kombinaciji sa drugim laserima, ukoliko je to potreba, mogu se postići veoma lepi rezultati da vaše telo bude u boljoj formi. Da li je reč o skidanju celulita, masnih naslaga ili samo zatezanju mišića i kože, posle pregleda možemo da vam preporučimo šta smatramo da je najbolje za vas u cilju postizanja rezultata kojima ćete biti zadovoljni. Ovaj paket koji je prikazan na slici je za podizanje tonusa mišića i zatezanje kože. Kako su potrebe različite tretmane prilagodjavamo svakom klijentu posebno. Za svaki paket važi akcija ukoliko zakažete u toku oktobra meseca.

BIO-ENERGETSKI talasi ovog lasera kroz elektrode stimulišu odgovarajuće tačke, koristeći različite frekvencije i impulse. Zajedničkom interakcijom elektrona stimuliše vaše mišiće i telo da vežba. Tim procesom dolazi do sagorevanja kalorija, masnih naslaga i zatezanja mišića čime dobijamo efekat podizanja vašeg gluteusa.Istovremeno sa energijom crvenog svetla ovog lasera stimuliše se i ubrzava metabolizam, pospešuje cirkulacija krvi, limfe i izlučivanje slobodnih masnih kiselina.Ovaj tretman se po potrebi odlično kombinuje sa ultazvučnom kavitacijom.
OVAJ LASER ĆE POSTATI VAS LIČNI TRENER ZA POSTIZANJE ODLIČNIH REZULTATA.

Lipo laser

Pomoću našeg LIPO LASERA možete da odahnete i rešite probleme masnih naslaga koje vam na nekim mestima zadaju glavobolje. Napravićemo za vas šestonedeljni program koji će se sastojati iz kombinacije sledećih tretmana:

 • Ultrazvučna kavitacija;
 • Vakum sa bipolarnim RF-om;
 • Multipolarni RF;
 • Bio laser sa EMS-om (elektro mišićna stimulacija).

Uz naše šestonedeljno druženje dobićete sve potrebne informacije kako se ponašati pre, posle tretmana i savete u vezi sa ishranom. Za sve nedoumice o ovim tretmanima obratite se porukom, pozovite nas telefonom, kontaktirajte putem forme na sajtu ili pošaljite mejl. Dobro došle!

Zakažite tretman

Ukoliko želite da zakažete tretman, kontaktirajte nas: koristeći formu na našem veb sajtu ZAHTEV, e-mail adresu office@drbooking.rs ili telefon broj:  + 381 64 13 83 272, viber, whatsapp. ZAKAZIVANJE SVIH VRSTA USLUGA JE BESPLATNO!!! DOBRO DOŠLI!