office@drbooking.rs+381 64 13 83 272

O nama

Naš tim čine profesionalci koji dele posvećenost za unapređenjem usluge i zadovoljstva klijenata uz visoko obezebeđenu privatnost podataka klijenata. Napredak tehnologije je doveo do veće efikasnosti i lakšeg pristupa informacijama i uslugama u teoriji, što se nije pokazalo istinitim u praksi. Svojevrsno istraživanje tržišta nam je nametnulo želju da pomognemo svima kojima je medicinska, estetska, kozmetička ili usluga prevođenja neophodna a nemaju iskustva ili vremena. Zato postoji naš tim koji će na najbolji način izaći u susret svim Vašim željama i prohtevima.

Kako je nastao DrBooking?

Sigurno ste bar jednom morali da se hitno obratite privatnoj klinici ili ordinaciji za određene usluge. Nažalost i ja sam. Meni bliska osoba je nakon jedne životne epizode završila u Urgentnom centru. Nakon toga trebalo je da obavi niz specijalističkih pregleda. Obzirom da nikakve informacije nisam dobila u Urgentnom centru kod koga bi trebalo da je odvedem na ispitivanja trebalo je da, u najkraćem roku saznam koji su to specijalistički pregledi, šta uključuju, koliko koštaju, da li će ti doktori stvarno pružiti toj osobi pažnju na pravi način, da li rade i laboratorijske analize i gde su klinike locirane. Internet je, naravno,  glavni alat ali u jednom trenutku shvatam da se informacije predstavljene na sajtovima ne poklapaju sa informacijama koje dobijete preko telefona kao i to da ako niste malo radoznaliji i ljubopitljiviji nećete na kraju dobiti pregled ili intervenciju koju ste želeli i platili. Prostije rečeno - ono što je u izlogu, nije i u radnji. Pošto sam imala ograničen budžet a poveći broj pregleda i analiza koji je neophodno uraditi i platiti na spisku, morala sam, ipak da krenem da zivkam i raspitujem se redom ko šta vrši, šta je uključeno i koliko to košta. Najpre sam jednu kliniku iskoristila da mi da smernice koji su to specijalistički pregledi koji su toj osobi potrebni. Zašto iskoristila - zato što je to jedina privatna klinika u Beogradu gde su se u tom trenutku lekari javljali u kol centru a ukupna cena svih pregleda je bila daleko od onoga što sam u tom trenutku mogla da priuštim. Tako da sam ih iskoristila samo da bih dobila informaciju koje bi specijalističke preglede trebalo da tražim. Nakon toga sam krenula da istražujem i raspitujem se i uspela da nađem polikliniku, u centru grada, koja je blizu prebivališta, ima specijalističke preglede koje tražim, radi laboratorijske analize a cena po pregledu skoro i duplo manja nego u nekim poznatim klinikama i poliklinikama u Beogradu. Za kvalitet usluge bih samo rekla da je osoba koja je decenijama odbijala da ode kod lekara sa svakog pregleda izlazila opuštenija, nasmejana i na kraju zadovoljna. Svaki lekar joj je pružio punu pažnju i tretman kakav svi zaslužujemo a ne da vas grde i viču na vas pa na kraju više nikada ne odete kod lekara zbog toga. Nije je više bilo strah da ponovo ode kod lekara. Nakon tog iskustva sam shvatila da mogu mnogima da pomognem i uputim sve one koji žele da odu u privatnu ordinaciju ili kliniku na pregled, konsultaciju ili intervenciju, jer sam dugo istraživala i istražujem i dalje ko je stvarno dobar u pružanju medicinskih ali i antiage i usluga kozmetičkih salona u Beogradu.   

                        Zovite me, pišite mi! Uštedite sebi vreme u potrazi za uslugom koja Vam treba!!!

Sve što Vas je sramota i neprijatno Vam je da pitate, pitaću ja za Vas. Ako ne znate kome da se obratite za određeni zdravstveni problem ili intervenciju, ja ću Vas uputiti. Uvek ću Vam preporučiti samo najbolje u Beogradu!

             


                                                                                                                                                                      Una Arsenović
                                                                                                                                                              Agent zdravstvenih i antiage usluga
                                                                                                                                                               i osnivač DrBooking Beograd